maandag 4 mei 2009

#Ding 8 Online plaatjes bewerken

Ik heb alle mogelijkheden uitgeprobeerd die in de beschrijving van Ding 8 genoemd worden. Met Generator Blog was ik niet zo handig. Ik wilde mijn foto veranderen zoals die van Obama in het voorbeeld, maar kreeg het niet voor elkaar. FD’s Flickr Toys vond ik wel een succes. Dat ga ik nog wel eens gebruiken. Hier maakte ik een puzzel van mijn foto die ik in Adobe Photoshop bewerkt had. Heel grappig.
Imagegenerator biedt heel veel mogelijkheden, maar niet alle werken even goed. Een Web 2.0 badge maken vond ik niet zo leuk, het plaatje werd me te saai.
Om de een of andere reden kreeg ik Snippy niet aan de praat. Gauw naar de volgende dus, want ik heb tijd in te halen. Mijn foto in Picnic bewerkt. Jammer dat er niet zoveel mogelijkheden zijn. Echt geschikt als je juist dát wilt doen.
Uiteindelijk heb ik de leukste fotobewerking toch gemaakt met Adobe Photoshop Express. Het leek me toepasselijk om het logo van Twitter te gebruiken en de foto van mezelf, die ik voor Twitter, Facebook en mijn blog gebruik, erin te plakken en me te laten tweeten. Dat is immers waar ik veel plezier in heb.

1 opmerking: